mandag 14. februar 2011

For kjæresten



 
 
 

Vi feirer ikke Valentindagen. Vi prøver gjøre gode ting for og med hverandre gjennom hele året. Men jeg tenkte jeg skulle bidra med det jeg ikke er så flink til ellers. Middag og ved. Så jeg har i dag kjøpt inn ved og laget favorittmiddagen grillet tørrfisk. Halvors tørrfisk. Nordnorsk herlighet som absolutt anbefales. Og så gjør det jo ikke noe at innpakningen er estetisk. Så estetisk at Tank Design har vunnet en tysk designpris for dette. Og en rekke andre nasjonale og internasjonale priser. 

We don´t celebrate Valentine´s day, we try to be nice all year round. Still I wanted to do something for my boyfriend. And what makes him happy? Dinner and wood. Grilled, gratinated, dried fish from northern Norway. Halvors dried fish. Mmm.

1 kommentar:

  1. Nei hvorfor nøye seg med Valentines, det finnes da flust med anledninger for å flørte med roser, champagne og sjokolade hver eneste uke (for ikke å si dag...)
    Men du: tørrfiskFILET? - hmmmm - velger klokelig å ikke si noe mer om den saken - tørrfiskelsker som man er...

    SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?